دوره دوم تحول دیجیتال در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی در تاریخ 29 الی 30 اردیبهشت ماه 1401 در در مرکز رفاهی آموزش صنعت نفت ،محمودآباد برگزار شد.
همگام با روند سریع تحولات دنیا و ورود فناوریهای جدید، سازمانهای پژوهشی و دانشگاهی میبایست دانش خود را به طور مستمر و با سرعت بالا به روز نمایند. در این زمینه یکی از تکنولوژیهای نوظهور، هوش مصنوعی و تحول دیجیتال است که امروزه مزیت رقابتی کشورها محسوب میشود. پژوهشگاه صنعت نفت بهعنوان سازمان پژوهشی پیشگام در صنعت نفت با همکاری شرکت توسعه فناوری اطلاعات هشتبیت مبادرت به برگزاری دومین دوره تحول دیجیتال در صنعت نفت،گاز و پتروشیمی نموده است.
به گزارش روابط عمومی شرکت هشتبیت، این دوره در تاریخ 30 الی 31 اردیبهشت ماه 1401 در مرکز رفاهی آموزش صنعت نفت، محمودآباد برگزار شده و مخاطبان آن مدیران ارشد صنعت نفت، گاز و پتروشیمی بودند. این دوره به عنوان اولین گام ورود تحولات دیجیتال در صنعت نفت کشور درصدد است تا با بهرهگیری از دانش برترین متخصصان کشور، جدیدترین و کاربردیترین محتوای علم هوش مصنوعی و تحول دیجیتال را ارائه نماید، بطوریکه بخشهای مختلف صنعت نفت از جمله بخش بالادست، پاییندست نفت، انرژی و محیط زیست مجهز به فرآیندهای تحول دیجیتال و هوش مصنوعی شوند تا در نهایت صنعت نفت پا به پای دیگر صنایع دیجیتال موجود در دنیا فعالیت داشته باشد.
سخنرانان و اساتید این دوره، آقای دکتر شیخ زاده (دکتری تجارت الکترونیک مدیرعامل شرکت توسعه فناوری اطلاعات هشتبیت و مدرس دانشگاه و متخصص هوش مصنوعی)، آقای دکتر شکری (دکترای مهندسی شیمی؛ عضو هیات علمی و رئیس فناوری و نوآوری پژوهشگاه صنعت نفت)، آقای دکتر محمدرضا عباسی (دکتری حقوق بین الملل عمومی و مشاور دبیر و مدیرکل فناوری های راهبردی و تحول دیجیتال دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد)، آقای دکتر قلم چی (دکترای Mobile ICT ، مدیرعامل موسسه دانشبنیان خدمات مدیریت و فناوری رشد قلمچی و عضو هیات رئیسه اتحادیه تولیدکنندگان تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی)، آقای دکتر طحان لتیباری (دکتری مدیریت کسب و کار ، مدیرکل طرح و مهندسی Core، پژوهشگر در حوزه مدیریت شرکتهای مادر و تحول دیجیتال)، آقای دکتر روحانی (دکتری مهندسی شیمی، عضو هیات علمی پژوهشگاه صنعت نفت) و آقای دکتر موقر (دکتری تجارت الکترونیک و عضو در بنیاد ملی نخبگان، مدیرعامل هلدینگ دانش بنیان پرهام کیش و مجری طرح دانش بنیان گردشگری هوشمند در جزیره کیش) بودند.
امروزه با توجه به حجم عظيمي از دادهها كه در صنعت نفت و گاز کشور در هر لحظه توليد و ذخيره ميگردند، ميتوان از اين دادهها همگام با انقلاب صنعتي چهارم و به كمك فناوريهاي مبتني بر الگوهاي داده محور و هوش مصنوعي براي توليد ثروت، ارتقاي بهرهوري و سودآوري بالاتر بهرهبرداري نمود. لازم به ذكر است ارزش دادهها كمتر از ذخایر نفت و گاز در کشور نيست و میتوان نهايت استفاده از دادهها را در بهينهسازي، پيشبيني محصولات نفتي و كاهش آلايندههاي زيست محيطي نمود.در این راستا پژوهشگاه صنعت نفت بر اساس ماموريت آينده پژوهي و آيندهنگري خود و با توجه به اینکه پيادهسازي فناوريهاي مبتني بر نسل چهارم صنعت از اهميت بالايي برخوردار است و کارگروه تحول دیجیتال در صنعت نفت و گاز را ایجاد نموده است و با همکاری دانشگاه علوم، تحقیقات و فناوری و هلدینگ دانیال موج درصدد برآمده است تا از طریق برگزاری برنامه آموزشی تحول دیجیتال در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی با شتاب هر چه بیشتر در پیاده سازی فناوريهاي هوش مصنوعي، اينترنت اشياء صنعتي، دوقلوي ديجيتال يا همزاد ديجيتال، واقعيت مجازي و افزوده گام بردارد.
© 2022 Hashtbit. All Rights Reserved.
© Hashtbit Technology AG
دیدگاهتان را بنویسید